tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tää meni nyt tällaiselle luonto puolelle, koirien kukkien ja hevosten kanssa. Mitenkähän sitä pitkän suomalaisen talven aina pärjäilee ilman tätä kesän kukkaihanuutta ja kaikkea muuta.

Pörri yrittää saada Biancaa leikkiin mukaan, mutta siitä on tullut talven aikana Hesassa niin hieno leidi, että se vain sipsuttelee. Viime kesänä se on ollut puutarhahommisa mukana, kokeilenpa innostuisiko se kaivuu hommista. Eipä innostunut.
Mutta minä teen sitten tässä aamujumpat ja alan puutarha hommiin, tuumii Pörri. En tiedä mitä tästä talon väki tykkää, mutta kohta sen kuulee.

Hupsista olipa se melko rankka homma, täytyy tässä vähän huilata ja jatkaa sitten, jos ei kovin suuria moitteita saa.


Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille mukaville ystäville!!!

torstai 20. kesäkuuta 2013

Hei minä olen Pörri. Minulla on ollut uusi koti jo kohta kolme viikkoa. Kesäisin me kuulemma asustellaan täällä siirtolapuutarhamökilla Villa-Roosassa. Isäntäväkeni on täysin hurahtanut minuun, olen kuulemma niin mukava pieni karvaturri. Olen mielestäni tosi kiltti ja niin sanovat kyllä muutkin, moitteita olen saanut ainoastaan kun kukkapenkissä puuhastelusta kun laittoivat siihen kompostimultaa ja sekös minua viehättää, sitä ei kuulemma saa pikku koira syödä, mutta mistäpä minä sen tiedän. Kuvausta varten paikoillaan olo on ollut kyllä vähän hankalaa, emäntä sanoo että kuvissa näkyy joko hännänpää tai selkää tai jotain muuta, mutta tästä tuli ihan kelvollinen eikö vain.

Terveisiä kaikille ja hyvää Jussin päivää, ollaan nimittäin keskikesässä.

 

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

 Vanha pyykkilauta löysi paikan vessan seinältä. Sillä on varmaankin monet paidat ja muut perheen pyykit hinkattu puhtaaksi, että silleen elettiin ennen kun ei ollut koneita auttamassa arjen askareissa.
 Toivottavasti kesän ihanaa kukkaloistoa saa nauttia pitkään. Aina se on ihmettelyn aika miten luonto kaiken saa niin näyttämään kauniilta.
Jokaisen kukan terälehtikin on kuin taideteos.


Kirpparilta löytyi tällainen ihana kaappi, jota vähän tuunailin ja laitoin uudet ihanat nupit niin kylläpä tuli aika kiva. Jotkut raskivat luopua tällaisista ihanista vanhoista huonekaluista.
osottaakohan se tuo vanha remington tuossa jotain kirjallista inspiraatiota minulta. Ei sentään, on tämä blogin kirjoittelukin niin raumaattista kun ei saa mitään aikaseksi.
Ihailin taas tuota Johannan uutta kotia ja että voi ja ah ja voi miten pitää olla ihana paikka ja koko koti. Odotan innolla milloin tulee lähdettyä sitä oikein likeltä katsomaan. Hurmaantukohan sitä ihan kokonaan ja sitten tulee sellainen fiilis,
että itsellä näyttää kaikki ihan p...ta.


lauantai 8. kesäkuuta 2013

Ruusun tuoksua jo ilmassa, vaikka kesä on vasta ihan alussa, alkukesän helle on saanut ihmeitä aikaan.
Hupsista heijaa onpas siitä aikaa kun olen viimeksi saanut jotain aikaiseksi täönne sivuille. Monta asiaa on tapahtunut, ihana pikkuprinsessa siellä Oulussa on saanut nimen Inkeri Selja Simone. Ja on oppinut jo kääntymään mahalleen. On tätä kirjoittaessa  jo 3.5 kk vanha . Aina se jää tämä kirjoittelu kesken kun yritän täällä töissä tätä raapustaa, mutta jatketaanpa taas... ja lähdetään viikonlopun viettoon  Villa Roosaan ja odotellaan josko aurinko paistaisi, näyttää niin sateiselta tällä hetkellä.
 

Pörri

Hei, tässä se nyt on uusi perheenjäsenemme Pörri. Tämä pieni veijari haettiin viime sunnuntaina Kemistä. On kyllä sellainen karvapallo, että on sulattanut kyllä sydämet mennen tullen. Pörri on opetellut olemaan kaupallani ja on mennyt tosi hienosti. Tuleekohan siitä sellainen myynninedistämis koira.