torstai 28. marraskuuta 2013

Tontut ovat jo hiipineet ullakon kätköistä Villa-Harjulan "tupaan". Liekö aika käynyt pitkäksi kun melkein vuosi pitää kyyristellä pimeässä ullakon nurkassa. Pörrin huikeat leikit saavat vakavankin tontun suun messingille. Lahjaliikkeen omistajalla
joulun alusviikoilla ei kovin paljon ole vapaata, joten on ihan mukava nauttia joulun tunnelmasta jo paljon ennen joulua.


Nyt se on katossa tuo ihana kirpparilta ostettu valaisin. Sähköt pitää vielä viritellä ja sitten se saa loistaa. Hip hei olen ihan iloinen tuosta löydöstä. Ja tori.fi, sieltä löytyy joskus vaikka mitä, kuten nuo vanhat tuolit.

Vieno Fatima on päässyt aivan ruokatilaan, tuolta eteisen nurkasta jossa se on kyyristellyt aivan kuin anteeksi pyydellen oloaan. Mutta tässäpä minä nyt tarkastelen talon elämää, makuuhuoneeseen minua ei huolittu, kun siellä saa kuulemma se yksi nainen riittää sanoi mies joka asuu talossa. Hän, joka on ollut tavattoman ahkera koko syksyn ja rempannut tätä taloa. Ihana mies!!!
Isot halit hänelle!
Tämä vanha ovi kulkee talossa paikasta toiseen muutoksen myllerryksessä, ja katsotaan aina mistä sille luontevin paikka löytyy. Yksi taulukin on jo löytänyt paikkansa. Saa nähdä jääkö se siihen.








Sitten on tullut taas kuormasta syötyä. Nämä ihanat Willeroy&Boshin joululautaset päätyvät sitten meidän joulupöytään.

On kohta vihreittein kuulien aika.

2 kommenttia:

  1. Voi, että osaa olla kaunis tuo lamppu!!
    Se kruunaa kyllä kaiken kauniissa huoneessanne.

    VastaaPoista